Coaching voor managers

Inzicht in een complex vak

  1. Home
  2. |
  3. Coaching
  4. |
  5. Coaching voor managers

01 COACHING VOOR MANAGERS

Voor managers die impact willen maken

MissionMatters-coaching

Als manager ben jij de verbindende schakel tussen team en directie, tussen dagelijkse operatie en strategie. Dat stelt eisen aan jouw autoriteit en leiderschap en zorgt soms voor een squeeze. Herkenbaar?

Wij geloven dat als managers zichzelf kennen, ze zich verbinden met hun taak, de teamtaak en de teamleden, er met plezier gewerkt kan worden aan resultaat. Jij weet dan jouw team te inspireren en goed te laten samenwerken binnen het uitgezette beleid van de directie.

02 RESULTAAT

Krijg inzicht in het leiden van teams

Door middel van coaching krijg je als manager inzicht in alle bedrijfsmatige aspecten van het leiden van teams. Alle menselijke succesfactoren, valkuilen en teamdynamiek komen aan je voorbij. Jij krijgt dankzij individuele coaching inzicht in de knoppen waar je als manager aan draait. Je verdiept, experimenteert met acties en reflecteert welke de positieve of gewenste golfbeweging maken.

Management is een complex vak en wij coachen je daar graag in.

03 ONZE MANIER VAN WERKEN

Tijdens de coaching van managers staan de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling in een leidinggevende functie centraal. Een coachingtraject duurt gemiddeld 6 tot 12 maanden.

Thema’s die vaak bij ons aan bod komen zijn:

>

Authentiek Leiderschap

Authenticiteit is niet iets vanzelfsprekends. Hoe kun je meer jezelf zijn in de functie en hoe ga je zinvol om met jouw energie. Wat moet je doen of laten om als manager geaccepteerd te worden. Sta steviger met grondige zelfkennis.

jouw Team en hun dynamiek

Effectief delegeren is te leren door medewerkers individueel of als team te begeleiden op basis van taakvolwassenheid. Hoe werk je aan de communciatie, de sfeer en de samenwerking in het team, en creëer je meer initiatief en klantgerichtheid. 

Stakeholder management

Wat speelt er in de omgeving van het team: de belangen van directie, andere afdelingen, klanten en leveranciers. Hoe zet je de koers uit voor je team. Welke invloed heb je op de buitenwereld en gebruik je diplomatie om je doel te bereiken.