Coaching voor managers

  1. Home
  2. |
  3. Coaching
  4. |
  5. Coaching voor managers

01 COACHING VOOR MANAGERS

Managers Making Waves. Ze doen er toe voor mens en organisatie

MissionMatters-coachingAls manager zorg je voor een geïnspireerd en goed samenwerkend team van professionals dat werkt binnen het uitgezette beleid van de directie. Jij bent de verbindende schakel tussen team en directie, tussen dagelijkse operatie en strategie. Dit stelt eisen aan jouw autoriteit en leiderschap en dat zorgt soms voor een squeeze.

Werken met managers heeft de grootste impact op veel mensen in organisaties. Wij geloven dat als managers zichzelf kennen, ze zich verbinden met hun taak, de teamtaak en de teamleden er met plezier gewerkt kan worden aan resultaat. De  manager leidt moedig de transitie van zijn team, waardoor het team relevant blijft voor de organisatie.

02 RESULTAAT

Stevige managers die impact maken

Management is een complex vak, dat beseffen wij. Inzicht in alle bedrijfsmatige aspecten van het leiden van teams is van belang. Alle menselijke succesfactoren, valkuilen en teamdynamiek komen aan je voorbij. Je moet er iets mee. Door individuele coaching krijg je inzicht in de knoppen waar je als manager aan draait. Je verdiept, experimenteert met acties en reflecteert welke de positieve of gewenste golfbeweging maken. 

Werken met ons?

We maken graag een afspraak voor een verkennend gesprek.

03 ONZE MANIER VAN WERKEN

Management coachen is de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling in een leidinggevende functie. Thema’s die wij vaak krijgen zijn:

>

Authentiek Leiderschap

Authenticiteit is niet iets vanzelfsprekends. Hoe kun je meer jezelf zijn in de functie en hoe ga je zinvol om met jouw energie. Wat moet je doen of laten om als manager geaccepteerd te worden. Sta steviger met grondige zelfkennis.

jouw Team en hun dynamiek

Effectief delegeren is te leren door medewerkers individueel of als team te begeleiden op basis van taakvolwassenheid. Hoe werk je aan de communciatie, de sfeer en de samenwerking in het team, en creëer je meer initiatief en klantgerichtheid. 

Stakeholder management

Wat speelt er in de omgeving van het team: de belangen van directie, andere afdelingen, klanten en leveranciers. Hoe zet je de koers uit voor je team. Welke invloed heb je op de buitenwereld en gebruik je diplomatie om je doel te bereiken.