ICT inzetten om op een nieuwe manier waarde toe te voegen

ICT is meer dan een tool voor operational excellence

ICT werd tot voor kort – zeg 10 jaar geleden – voornamelijk ingezet voor de verbetering van bestaande processen. ICT is nog steeds een uitstekend middel voor procesoptimalisatie. Maar de mogelijkheden om duurzaam concurrentievoordeel te verkrijgen door middel van inzet van technologie gaan veel verder.

Slimme inzet van technologie biedt volop kansen voor inkoop, productie, verkoop, nieuwe manieren van samenwerken in het kanaal, het creëren van de ultieme klantreis en -beleving. Kortom, ICT is een krachtig middel om waarde toe te voegen

Daarmee is ICT geen IT-project maar een strategisch onderwerp met vraagstukken als: hoe realiseer je ultieme klantbetrokkenheid en wat is jouw visie op de toekomstige rol van jouw organisatie in het business ecosysteem?

Mission Matters denkt mee in hoe het slimmer, beter en efficiënter kan. We ontwikkelen vanuit de missie een succesroute gericht op de optimale inzet en verbinding van ICT, processen en mensen. We make IT work. Niet alleen als concept, maar in de praktijk. Samen met onze in-house ICT-specialisten en software ontwikkelaars van MetaFactory en front-end ontwikkelaars en UX-designers van onze samenwerkingspartner Commandos.

Hoe je met software het verschil kunt maken 

Strategie en ICT zijn met elkaar verweven en beïnvloeden elkaar. De strategie, ofwel: de keuze voor de wijze waarop je klantwaarde wilt realiseren, is het kader voor hoe je processen inricht en ICT inzet in jouw organisatie. Tegelijkertijd zijn de ontwikkelingen op het gebied van technologie op zijn minst een inspiratiebron voor de bedrijfsstrategie. Mission Matters zoekt software-oplossingen vanuit dit grotere plaatje en vanuit de essentie hoe een bedrijf waarde wil creëren. Wij begrijpen hoe ICT in jouw businessmodel het verschil kan maken en hoe je software kunt inzetten voor:

  • Productverbetering 
  • Beter en sneller beslissingen maken: KPI dashboards
  • Operational excellence
  • Vergroting van jouw rol in de waardeketen: ecosysteem platforms, co-creatie, integratie technologie, channel partner engagement
  • Verbetering van het bestel- en leverproces (apps, klantreis)
  • Beter inzicht in klantbehoeften en individuele klantkennis: 360 graden klantbeeld
  • Vergaande personalisatie: configurator, klantordergestuurde productie

Dit zal resulteren in optimale klantwaarde en -beleving.

Mission Matters ontwikkelt software op maat en adviseert over de toepassing van software in organisaties. Kijk voor meer informatie op de website van dochteronderneming MetaFactory.

Ict & Processen

ICT
Processen

Interessante artikelen