Leestips

Tijdens ons werk lezen wij veel, en wij stimuleren onze relaties om dit ook te doen. Er zijn al zoveel briljante ideeen en modellen op de wereld, we kunnen ze gaan toepassen en begrijpen. 

Mission Matters werkbladen

Interessante hyperlinks

Management Modellen

Bron: Managementmodellensite
Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Trello - Getting Things Done

Start je eigen trello:

Bron Trello:

Een Trellobord zijn kolommen die je kan vullenmet kaarten (taken, to do’s)  die door jou en je team worden gebruikt. Het is nog veel meer dan dat. Trello beschikt over alle hulpmiddelen om projecten van elke omvang te organiseren. Open een kaart en je kunt commentaar toevoegen, bestandsbijlages uploaden, checklists aanmaken, labels toevoegen, eigenaarschap vastleggen, verloopdatums toevoegen en meer.

 

E-book: 10-sleutels tot een goed gesprek

Jacqueline van ’t Spijker laat in haar verhalen zien waarom sommige gesprekken vastlopen, en geeft tips hoe je die ‘vastlopers’ weer vlot trekt. Haar inspiratiebron zijn de deelnemers van haar trainingen en coachees, en hun werksituaties waar zij vragen over hebben. 

Disclaimer:
We hebben in onze werkbladen onze bronnen zo nauwkeurig mogelijk erkenning willen geven. Hebben we dit niet accuraat gedaan, wilt u ons hiervan dan op de hoogte brengen?