Mensen maken de verandering

wie zijn wij

Een bijzondere mix van technische kunde, bedrijfsmatige kennis en een mensgerichte aanpak

Mission Matters helpt bedrijven en mensen fundamenteel succesvol te zijn, in een veranderende en digitaliserende omgeving. Als ingenieurs zijn we gefascineerd door de mogelijkheden die technologie biedt voor organisaties.

Vanuit onze decennialange bedrijfservaring weten we dat mensen daarbij de succesfactor zijn. Dat zie je terug in onze integrale aanpak, gericht op synergie tussen de harde en zachte kant.

Wij zijn een gedreven team, met een mooie dynamiek tussen senioriteit, in de zin van jarenlange ervaring en wat grijze haren, en jonger talent. Een frisse blik met verstand van zaken hebben we allemaal.

Meer over de geschiedenis en achtergrond van Mission Matters vind je op pagina over Digitale Transformatie.

het Team

Wie zijn wij?

Mission Matters
.
Jack van Praag
Partner Mission Matters, adviseur en coach voor directies
Tony Koeleman
Partner Mission Matters, consultant en projectmanager voor ICT-vragen
Angelique Schrama
Partner Mission Matters, adviseur en coach voor ondernemers, directeuren en (sales)managers
Marnix van Bochove
Partner MetaFactory, software architect en scrummaster, bedenker van de MetaFactory Codegenerator
Mission Matters
Mission Matters
.
Mission Matters - Digitale transformatie: veel organisaties worstelen ermee. Terwijl het juist geweldige kansen biedt. Ontdek hoe wij organisaties versterken en nieuwe businessmodellen, de ontwikkeling van mensen en technologie bij elkaar brengen.

MISSION MATTERS

Onze manier van werken

Mission Matters is een bijzondere mix van technische kunde, bedrijfsmatige kennis en een mensgerichte aanpak. Wij helpen bedrijven en mensen fundamenteel succesvol te zijn, in een veranderende en digitaliserende omgeving.
Meer weten over waar wij voor staan? Lees ons Manifesto.

Manifesto

Partners

Onze samenwerkingspartners

Mission Matters begrijpt hoe ICT in jouw businessmodel het verschil kan maken. We adviseren over (de verbetering van de) software in organisaties en ontwikkelen software op maat. Dit doen we met onze in-house Agile ontwikkelteams van dochterbedrijf MetaFactory. MetaFactory bouwt de applicaties (slimmer, sneller en beter dan de marktstandaard door inzet van de eigen MetaFactory sofwarecodegenerator). Onze samenwerkingspartner Commandos ontwerpt de look-and-feel van applicaties. Commandos Creative Minds heeft front-end ontwikkelaars en UX-designers.

 

Specialistennetwerk

Daarnaast hebben wij een samenwerkingen met specialisten op het gebied van onder andere customer engagement-vraagstukken, coaching en teamontwikkeling. Deze expertise zetten we gericht in, waarbij onze samenwerkingspartners en Mission Matters als éen projecctteam functioneren.