mensen maken de verandering

  1. Home
  2. |
  3. Over ons

01 WIE WIJ ZIJN

Een bijzondere mix van een mensgerichte aanpak en technisch bedrijfsmatig inzicht

Mission Matters helpt bedrijven en mensen fundamenteel succesvol te zijn, de juiste stappen te zetten in een veranderende omgeving. Wij zijn gefascineerd door de mogelijkheden die mensen kunnen aanspreken om organisaties te transformeren.

Vanuit onze decennialange bedrijfservaring weten we dat mensen de succesfactor zijn. Dat zie je terug in onze integrale aanpak, gericht op synergie tussen de harde en zachte kant.

Visie op mensen in organisatie

Dit zijn voor ons de 6 factoren die wij belangrijk vinden voor mensen in moderne organisaties om succesvol te zijn: moed, mens mogen zijn, motivatie, samenwerking, creativiteit en relevant vakmanschap. 

Wij zijn een gedreven organisatie, met  jarenlange ervaring en wat grijze haren. Toch bieden we een frisse blik met verstand van zaken.

Mission Matters is opgericht in 2003 door Angelique Schrama en Tony Koeleman. In 2007 is Jack van Praag aangesloten. In 2015 is MetaFactory als dochteronderneming en start-up opgericht. MetaFactory gaat per 2021 zelfstandig door met hun ambitieuze groei op het gebied van digitale transformatie.

02 MISSION MATTERS

Onze manier van werken

Mission Matters bied een bijzondere mix van technische kunde, bedrijfsmatige kennis en een mensgerichte aanpak. Wij helpen bedrijven en mensen fundamenteel succesvol te zijn, in een veranderende en digitaliserende omgeving. Wil je weten waar wij voor staan? Lees dan ons manifesto.

03 REFERENTIES

Met enkele klanten werken we al meer dan 20 jaar samen

Mission Matters gelooft in een lange termijn relatie met haar klanten. Daar waar de samenwerking succesvol is, komt ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en werkelijke co-creatie.  Wij werken voornamelijk voor (technische) dienstverleners, het vak dat wij van oudsher zelf kennen.

04 PARTNERS

Wij werken graag samen met specialisten

Ons uitgangspunt bij onze programma’s en diensten is dat we het juiste doen voor de klant. Mission Matters neemt daar de verantwoordelijkheid voor. Wij werken daarom nauw samen met specialisten op het gebied van begeleidingskunde en organisatie consultants, met trainers, facilitatoren en andere coachbureaus. Voor digitale transformatie werken we uiteraard met Metafactory samen. Onze expertise zetten we gericht in, waarbij Mission Matters en onze samenwerkingspartners als één projectteam functioneren.