mensen maken de verandering

20+ jaar ervaring in de technische dienstverlening

 1. Home
 2. |
 3. Over ons

WIE WIJ ZIJN

Een bijzondere mix van een mensgerichte aanpak en technisch bedrijfsmatig inzicht

We zijn een gedreven organisatie met jarenlange bedrijfservaring in de technische dienstverlening en wat grijze haren, maar toch bieden wij een frisse blik met verstand van zaken. Wij weten dat mensen de succesfactor zijn van een bedrijf.

Daarom helpen wij vanuit Mission Matters bedrijven en hun werknemers fundamenteel succesvol te zijn en de juiste stappen te zetten in een veranderende omgeving. Wij zijn gefascineerd door de mogelijkheden binnen organisaties en de mogelijkheden van mensen om een bedrijf ook daadwerkelijk te transformeren.

ONZE VISIE

6 succesfactoren voor organisaties

Bij Mission Matters verplichten wij onszelf om verder te kijken dan de organisatie als rechtspersoon, want een organisatie zonder mensen is niets. Het is onze overtuiging dat als de organisatie hier aandacht voor heeft, dit bijdraagt aan de continuïteit, het vergroten van werkgeluk en zakelijk succes.

Er zijn voor ons 6 factoren die belangrijk zijn voor mensen in moderne organisaties om succesvol te zijn: moed, mens mogen zijn, motivatie, samenwerking, creativiteit en relevant vakmanschap. Lees meer over onze visie en over hoe wij kijken naar deze factoren.

Klaar voor fundamenteel succes?

mensen transformeren organisaties

MISSION MATTERS MANIFESTO

Onze manier van werken

Mission Matters biedt een bijzondere mix van technische kunde, bedrijfsmatige kennis en een mensgerichte aanpak. Er zijn een paar speerpunten waar Mission Matters voor staat tijdens een samenwerking:

 1. Wij helpen bedrijven en mensen duurzaam succesvol te zijn.
 2. Kansen benutten en relevant blijven voor klanten.
 3. Een integrale aanpak, gericht op synergie tussen de harde en zachte kant, de boven- en onderstroom.
 4. Denk groot, start klein, werk snel.
 5. Het resultaat van iedere stap moet iets opleveren, meetbaar of zichtbaar zijn.
 6. Wij zetten in op het creëren van positieve energie.
 7. Wij omarmen de co-creatie met leidinggevenden in de organisatie.
 8. Wij doen waar we in geloven en ontwikkelen onszelf ook continue.

Uiteraard heeft Mission Matters deze vastgelegd in haar mission statement, ofwel ons manifesto. Wil je graag bespreken hoe we onze manier van werken toepassen in projecten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

REFERENTIES

Met enkele klanten werken we al meer dan 20 jaar samen

Mission Matters gelooft in een langetermijnrelatie met haar klanten. Daar waar de samenwerking oprecht en succesvol is, komt ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en werkelijke co-creatie.  Wij werken voornamelijk voor (technische) dienstverleners, het vak dat wij van oudsher zelf kennen.

PARTNERS

Wij werken graag samen met specialisten

Ons uitgangspunt bij onze programma’s en diensten is dat we het juiste doen voor de klant. Mission Matters neemt daar de verantwoordelijkheid voor. Wij werken daarom nauw samen met specialisten op het gebied van begeleidingskunde en organisatie-consultants, met trainers, facilitators en andere coachbureaus. Voor digitale transformatie werken we met Metafactory samen. Onze expertise zetten we gericht in, waarbij Mission Matters en onze samenwerkingspartners als één projectteam functioneren.