MENSEN
TRANSFORMEREN
ORGANISATIES

 

?

01 WAT WE DOEN

Succesvol werken aan plezier in bedrijven

Organisaties zijn een plek waar….

Waar je zakelijk succes creëert met jouw mensen.
Klanten de diensten krijgen die aansluiten op hun verlangens.

Ambitie gekoppeld is aan talenten en potentie van mensen.
Medewerkers de goede werkzaamheden goed doen, samen en zonder gedoe.
Ideeën ontstaan met de juiste middelen.

 Waar directeuren, managers en leidinggevenden dit leuke bedrijf zelf krachtig leiden.
Mission Matters ondersteunt en coacht deze leiders en hun teams,
waardoor ze succesvol werken aan plezier in hun bedrijf.

TRANSITIE

Programma’s voor organisaties en teams met ambitie. Een transitie is een concrete, structurele organisatieverandering. Het resultaat van ontwikkelingen die op elkaar inwerken en elkaar versterken. Hierdoor blijft de organisatie relevant.

ONTWIKKELING

Door medewerkers langs 6 menselijke succesfactoren te ontwikkelen transformeren ze jouw organisatie. Onze teamprogramma’s zijn extensief  in een doorlooptijd van enkele maanden. Het geleerde wordt concreet in de praktijk ervaren en op gereflecteerd.

COACHING

Wij begeleiden directeuren, managers en leidinggevenden individueel en transformeren daardoor indirect organisaties om succesvol te zijn in een veranderende omgeving. Mission Matters ondersteunt persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke context. 

Transitie

Programma’s voor organisaties en teams met ambitie. Een transitie is een concrete, structurele organisatieverandering. Het resultaat van ontwikkelingen die op elkaar inwerken en elkaar versterken. Hierdoor blijft de organisatie relevant.

Ontwikkeling

Door medewerkers langs 6 menselijke succesfactoren te ontwikkelen transformeren ze jouw organisatie. Onze teamprogramma’s zijn extensief  in een doorlooptijd van enkele maanden. Het geleerde wordt concreet in de praktijk ervaren en op gereflecteerd.

Coaching

Wij begeleiden directeuren, managers en leidinggevenden individueel en transformeren daardoor indirect organisaties om succesvol te zijn in een veranderende omgeving. Mission Matters ondersteunt persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke context. 

02 MANAGERS MAKING WAVES

Leidinggevenden maken impact op mensen in hun organisatie

Bedrijven zijn leuk als de medewerkers met plezier naar hun werk gaan en de juiste activiteiten voor de organisatie doen.

Wij geloven dat er in moderne bedrijven 6 essentiële menselijke succesfactoren nodig zijn: moed, motivatie, mens mogen zijn, samenwerking, creativiteit en relevant vakmanschap.

Bedrijven hebben een missie, een bronbestemming. Om deze organisatiedroom te realiseren heeft een organisatie behoefte aan een cultuur die motiveert, een structuur die ondersteunt  en leiders die op koers blijven. We bieden managers inzicht in de diverse bedrijfskundige en menselijke aspecten voor het succesvol leiden van teams.

Als leiders authentiek leiden, de teamleden zich verbinden en iedereen effectief bijdraagt aan de missie en strategie, dan ontstaat er een golf van plezier in bedrijven. Dat is wat wij noemen Managers Making Waves.

03 WIE WIJ ZIJN

Samen op zoek naar mogelijkheden

Mission Matters werkt vanuit de synergie tussen de harde en zachte kant van de organisatie.

Digitale disruptie in de keten en het ecosysteem, agile werken, ultieme customer engagement, nieuwe manieren voor klanten om te kopen, thuiswerken, schaarste op de arbeidsmarkt, etcetera.

Kijk jij naar deze ontwikkelingen als bedreiging of zie je de mogelijkheden? Wij helpen bedrijven en mensen duurzaam succesvol te zijn, met jouw eigen mensen de juiste stappen te zetten in een veranderende omgeving.

De route naar succes wordt bepaald door de missie van de organisatie, jouw verlangen en bovenal door wie je bent en wat je kunt om de verandering te leiden.

Dit doen we al bijna 20 jaar.

Mission Matters werkt vanuit de synergie tussen de harde en zachte kant van de organisatie.

04 WAT ANDEREN ZEGGEN

Reacties van onze klanten

Wij zijn een businesspartner voor bedrijven en personen die echt een sprong willen maken. Vanuit die drive bouwen we aan resultaat.

Voor wie wij werken? Onze referenties zijn technische dienstverleners.

Elouise Satter

Tijdens mijn coachingstraject heb ik Angelique ervaren als een vakvrouw. Ruimte gevend in mijn eigen traject, maar waar nodig confronterend. Scherp en doortastend, waardoor ze in staat was tot de kern te komen en een mooie stap in mijn ontwikkeling te maken.

Marc Schipper

GP Elite heeft samen met Mission Matters een grote slag gemaakt op het gebied van omzet, groei en ICT.

Peter van Dongen

De vraag aan Mission Matters om de processen van de afdeling te vernieuwen is prima gelukt. Mission Matters is een betrouwbare partner in projecten.

Jurgen Claassens

We hebben een passend traject op kunnen zetten met ons B-t-B salesteam om de gedefinieerde uitdagingen succesvol aan te gaan.

Jeroen Dols

Mission Matters is oplossingsgericht en meedenkend, flexibel, en denkend vanuit kansen in plaats van onmogelijkheden

Frank Derijcke

Mission Matters werkt met een heldere en concrete aanpak en draagt handvatten aan die je helpen te focussen op je missie. Altijd vanuit een visie die als mens en ondernemer bij je past.

05 INSPIRATIE EN INFORMATIE

Blogs

Bonus demotiveert managers en directeuren

Bonus demotiveert managers en directeuren

Bonussen zijn net als leaseauto’s. Ze zijn vaak een vast onderdeel van de arbeidsvoorwaarden van managers, directeuren en andere sleutelfiguren in de organisatie. Gaan bedrijven nu echt beter presteren door hun mensen te belonen op basis van een prestatiebonus? Nope…

Lees meer